Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Brasschaat

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: familiebedrijf in de regio Brasschaat

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Brasschaat een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw van vader op zoon wordt overgedragen. Met kennis van zaken staat Begrafenissen Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging van uitvaartplechtigheden en alle andere praktische zaken die daarbij komen kijken. Jaarlijks verzorgen wij tientallen diverse uitvaartplechtigheden in de omgeving van Brasschaat. In de loop der jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Brasschaat en omstreken een goede reputatie opgebouwd. In alle soorten uitvaartplechtigheden voor iedere levensopvatting, kunnen wij u bijstaan.

Lees meer

Informeren, begeleiden en verzorgen uitvaartplechtigheden

Bij het verlies van een geliefd persoon kan een waardige afscheidsplechtigheid steun en troost verlenen aan de betrokken familie/vrienden. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in de eerste plaats trachten om de familie en vrienden zo correct en volledig mogelijk van raad en daad te voorzien bij de verzorging van de uitvaartplechtigheid, voor iedere levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er heel wat beslissingen genomen worden, regelingen getroffen worden, enzovoort. U daarbij zo goed mogelijk bijstaan zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een grote verankering in de regio van Brasschaat, bieden wij een warme en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Bijstaan met raad en daad bij de praktische regelingen

Bij een uitvaart komen zeer veel praktische regelingen kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de betrokkenen zo goed mogelijk bij dat alles assisteren. Onderstaande elementen worden door Begrafenissen Ketelaars met de nodige kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit uiteraard in goed overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • Bespreken en doornemen van de plechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Het aangeven van het overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Het geven van informatie en advies ivm. pensioen, mutualiteit,..

Rouwdrukwerk: snel en foutloos

Ook wat betreft het rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan rouwteksten, rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien wij zelf instaan voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte tijd uw drukwerk leveren. Zelfs in het weekend of in de avond kan Begrafenissen Jan Ketelaars tijdig het nodige rouwdrukwerk afkrijgen.

Aula en rouwcentrum met gepaste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle rust sereen afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikt Begrafenissen Jan Ketelaars over een prima uitgeruste aula met plaats voor 65 à 90 personen om in intieme kring samen met vrienden en familie een afscheidsplechtigheid bij te wonen. De goede bereikbaarheid van het rouwcentrum, is daarbij een extra troef.

Winkel met urnen, rouwjuwelen en gedenkstenen

Onze winkel biedt een ruime collectie aan urnen, bloemstukken, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ook ons groot assortiment van doodskisten bezichtigen. U mag altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij begrafenisondernemer Ketelaars ook terecht voor uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen ivm. de regelingen van uw begrafenis.