Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Kalmthout

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Kalmthout

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Kalmthout een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan honderd jaar generatie op generatie wordt overgedragen. Met kennis van zaken staat begrafenisondernemer Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging van uitvaartdiensten en alle praktische elementen die daarbij komen kijken. Op jaarbasis begeleiden wij talloze diverse diensten in de omgeving van Kalmthout. In de loop der jaren heeft Jan Ketelaars in Kalmthout en omstreken een prima reputatie opgebouwd. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Verzorgen en begeleiden van uitvaartplechtigheden

Bij het verlies van een bemind persoon kan een waardig afscheid steun en troost verlenen aan de betrokken familie/vrienden. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in eerste instantie nastreven om de familieleden en vrienden zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden bij de verzorging en afhandeling van de uitvaartplechtigheid, voor iedere levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er heel wat beslissingen genomen worden, regelingen getroffen worden, enz.. U daarbij zo goed mogelijk begeleiden en bijstaan zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een grote verankering in de regio van Kalmthout, bieden wij een oprechte en begripvolle betrokkenheid die onmisbaar is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Bijstaan met raad en daad bij de praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen veel praktische regelingen kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de betrokkenen zo goed mogelijk op alle mogelijke manieren assisteren. Volgende punten worden door Begrafenissen Ketelaars met de nodige kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit uiteraard in nauw overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Aangifte van overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Advies en informatie verstrekken ivm. mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook wat betreft het rouwdrukwerk kan Begrafenissen Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rouwteksten, rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Begrafenissen Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte tijd het drukwerk leveren. Zelfs in het weekend of in de avond kan Begrafenissen Jan Ketelaars zeer snel het vereiste drukwerk afkrijgen.

Rouwcentrum en aula met gepaste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle in alle rust sereen en waardig afscheid te kunnen nemen. Voorts beschikt Begrafenissen Jan Ketelaars over een moderne aula met plaats voor tussen de 65 en de 90 personen om in kleine, intieme kring samen met familie en vrienden een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met kisten, urnen en gedenkstenen

De winkel van Begrafenissen Ketelaars biedt een uitgebreide collectie aan urnen, bloemstukken, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bekijken. U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen

Naast de praktische regelingen kunt u bij begrafenisondernemer Ketelaars terecht voor uitvaartverzekeringen, het laten opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen aangaande de verschillende regelingen van uw begrafenisdienst.