Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Merksem

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: familiebedrijf in de regio Merksem

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Merksem een ervaren uitvaartbedrijf dat al meer dan honderd jaar generatie op generatie wordt overgedragen. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat begrafenisondernemer Jan Ketelaars in voor de complete verzorging van uitvaartdiensten en alle andere praktische elementen die daarbij komen kijken. Op jaarbasis begeleiden wij talloze uiteenlopende uitvaartplechtigheden in de omgeving van Merksem. Doorheen de jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Merksem en omstreken een sterke reputatie verdiend. In alle soorten uitvaartplechtigheden voor iedere levensopvatting, kunnen wij u bijstaan.

Lees meer

Informeren, verzorgen, begeleiden uitvaartdiensten

Bij een verlies van een bemind persoon kan een waardig afscheid troost bieden aan de betrokken familie/vrienden. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in eerste instantie proberen om de familie en vrienden zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de verzorging en afhandeling van de uitvaartdienst, voor iedere levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er een groot aantal beslissingen genomen worden, regelingen getroffen worden, enzovoort. U daarbij zo goed mogelijk begeleiden en bijstaan zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een sterke lokale verankering in de regio van Merksem, biedt Begrafenissen Ketelaars een warme betrokkenheid die onmisbaar is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een begrafenis komen zeer veel praktische regelingen kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de klant van a tot z op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Volgende punten worden door Begrafenissen Ketelaars met met grote nauwgezetheid zo goed mogelijk aangepakt. Dit alles vanzelfsprekend in nauw overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Aangifte van overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Het geven van informatie en advies ivm. pensioen, mutualiteit,..

Rouwdrukwerk: mooi, nauwgezet en snel geleverd

Ook inzake rouwdrukwerk kan Begrafenissen Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Begrafenissen Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte tijd uw drukwerk leveren. Zelfs in het weekend of ‘s avonds kan Begrafenissen Jan Ketelaars zeer snel het vereiste drukwerk klaarkrijgen.

Rouwcentrum en aula met de juiste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle sereniteit afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikken wij over een moderne aula met capaciteit voor 65 à 90 mensen om in intieme kring samen met vrienden en familie een afscheidsplechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met rouwjuwelen, urnen en gedenkstenen

De winkel van Begrafenissen Ketelaars biedt een ruime collectie van bloemstukken, urnen, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ook ons groot assortiment van doodskisten bekijken. U mag altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast de praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars terecht voor uitvaartverzekeringen, het laten opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen aangaande de verschillende regelingen van uw begrafenis.