Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Noord-Antwerpen

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: familiebedrijf in de regio Noord-Antwerpen

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de buurt van Noord-Antwerpen een ervaren familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar generatie op generatie wordt voortgezet. Met kennis van zaken staat begrafenisondernemer Jan Ketelaars in voor de complete verzorging en afhandeling van uitvaartdiensten en alle andere praktische elementen die daarbij komen kijken. Jaarlijks verzorgen wij tientallen mooie uitvaartplechtigheden in de omgeving van Noord-Antwerpen. In de loop der jaren heeft Jan Ketelaars in Noord-Antwerpen en omstreken een prima reputatie opgebouwd. In alle soorten uitvaartplechtigheden voor iedere levensopvatting, kunnen wij u bijstaan.

Lees meer

Verzorgen en begeleiden van uitvaartdiensten

Bij een verlies van een bemind persoon kan een waardige afscheidsplechtigheid troost en steun verlenen aan de betrokken familie- en vriendenkring. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in eerste instantie nastreven om de familieleden en vrienden zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de verzorging en afhandeling van de uitvaartdienst, voor elke levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er een groot aantal keuzes gemaakt worden, regelingen getroffen worden, enz.. U daarin zo goed mogelijk begeleiden beschouwen wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een sterke lokale verankering in de regio van Noord-Antwerpen, biedt Begrafenissen Ketelaars een warme en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Bijstaan met raad en daad bij de praktische regelingen

Bij een begrafenis komen heel wat praktische zaken kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de klant van a tot z bij dat alles van dienst zijn. Volgende punten worden door Begrafenissen Ketelaars met de nodige kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit alles uiteraard in goed overleg met de betrokkenen:

  • De overbrenging, verzorging en het opbaren in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Het aangeven van het overlijden bij de dienst van de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Het geven van informatie en advies in verband met mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: snel en foutloos

Ook wat betreft het rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien wij zelf instaan voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte tijd uw drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kunnen wij zeer snel het vereiste drukwerk klaarkrijgen.

Aula en rouwcentrum met gepaste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle rust sereen afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikt Begrafenissen Jan Ketelaars over een prima uitgeruste aula met plaats voor tussen de 65 en de 90 mensen om in intieme kring samen met vrienden en familie een afscheidsplechtigheid bij te wonen. De goede bereikbaarheid van het rouwcentrum, is daarbij een extra troef.

Winkel met bloemstukken, urnen, kisten, rouwjuwelen en gedenkstenen

De winkel van Begrafenissen Ketelaars biedt een uitgebreide collectie van urnen, bloemstukken, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bekijken. U mag altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast de praktische regelingen kunt u bij begrafenisondernemer Ketelaars terecht voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen betreffende de regelingen van de uitvaartplechtigheid.