Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Schilde

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Schilde

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de buurt van Schilde een gereputeerd familiebedrijf dat al meer dan een eeuw generatie op generatie wordt voortgezet. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat Begrafenissen Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging en afhandeling van uitvaartplechtigheden en alle andere praktische zaken die moeten gebeuren. Jaarlijks verzorgen wij tientallen mooie uitvaartplechtigheden in de omgeving van Schilde. Doorheen de jaren heeft Jan Ketelaars in Schilde en omstreken een sterke reputatie opgebouwd. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Informeren, begeleiden en verzorgen uitvaartplechtigheden

Bij een verlies van een geliefd persoon kan een waardige afscheidsplechtigheid steun verlenen aan de betrokken familie/vrienden. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in de eerste plaats trachten om de familieleden en vrienden zo correct mogelijk van dienst te zijn bij de verzorging van de uitvaartplechtigheid, voor iedere levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er een groot aantal beslissingen genomen worden, regelingen getroffen worden, enzovoort. U daarin zo goed mogelijk bijstaan en begeleiden zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een sterke verankering in de regio van Schilde, biedt Begrafenissen Ketelaars een oprechte en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een uitvaart komen zeer veel praktische zaken kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de betrokkenen zo goed mogelijk op alle mogelijke manieren assisteren. De volgende zaken worden door ons ervaren familiebedrijf met kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit vanzelfsprekend in nauw overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Het reserveren van de rouwmaaltijd, bloemen.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Het aangeven van het overlijden bij de dienst van de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Advies en informatie verstrekken in verband met mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook inzake rouwdrukwerk kan Begrafenissen Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Begrafenissen Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte termijn het drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kan Begrafenissen Jan Ketelaars zeer snel het vereiste rouwdrukwerk afkrijgen.

Rouwcentrum en aula met de juiste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle rust sereen afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikt Begrafenissen Jan Ketelaars over een prima uitgeruste aula met capaciteit voor 65 à 90 mensen om in kleine, intieme kring samen met familie en vrienden een afscheidsplechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met urnen, kisten en gedenkstenen

De winkel van Begrafenissen Ketelaars biedt een ruime collectie van urnen, bloemstukken, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bezichtigen. U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij begrafenisondernemer Ketelaars terecht voor uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen betreffende de regelingen van de uitvaartplechtigheid.