Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Schoten

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Schoten

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Schoten een gereputeerd familiebedrijf dat al meer dan een eeuw van vader op zoon wordt voortgezet. Met kennis van zaken staat Begrafenissen Jan Ketelaars in voor de complete verzorging van uitvaarten en alle praktische elementen die moeten gebeuren. Op jaarbasis begeleiden wij talloze diverse uitvaartplechtigheden in de omgeving van Schoten. In de loop der jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Schoten en omstreken een sterke reputatie verdiend. In alle soorten uitvaartplechtigheden voor iedere levensopvatting, kunnen wij u bijstaan.

Lees meer

Informeren, begeleiden en verzorgen uitvaartplechtigheden

Bij verlies van een bemind persoon kan een mooie uitvaartdienst steun en troost geven aan de betrokken familie- en vriendenkring. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in de eerste plaats trachten om de familieleden en vrienden zo correct en volledig mogelijk van raad en daad te voorzien bij de verzorging van de uitvaartdienst, voor iedere levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er heel wat beslissingen genomen worden, regelingen getroffen worden, enzovoort. U daarbij zo goed mogelijk bijstaan zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een sterke lokale verankering in de regio van Schoten, biedt Begrafenissen Ketelaars een warme betrokkenheid die nodig is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een begrafenis komen zeer veel praktische regelingen kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de betrokkenen van a tot z op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Volgende punten worden door Begrafenissen Ketelaars met de nodige kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit uiteraard in goed overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen voorzien.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Aangifte van overlijden bij de dienst van de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Het geven van informatie en advies in verband met pensioen, mutualiteit,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook wat betreft het rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien wij zelf instaan voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte termijn uw drukwerk leveren. Zelfs in het weekend of in de avond kan Begrafenissen Jan Ketelaars zeer snel het vereiste drukwerk afkrijgen.

Aula en rouwcentrum met gepaste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle sereniteit afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikken wij over een eigentijdse aula met capaciteit voor tussen de 65 en de 90 mensen om in intieme kring samen met vrienden en familie een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met kisten, urnen en gedenkstenen

Onze winkel biedt een uitgebreide collectie aan bloemstukken, urnen, mini-urnen, rouwjuwelen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bekijken. U mag altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast de praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars terecht voor uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen aangaande de verschillende regelingen van uw begrafenisdienst.