Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Sint-Job-in-‘t-Goor

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: familiebedrijf in de regio Sint-Job-in-‘t-Goor

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de buurt van Sint-Job-in-‘t-Goor een ervaren uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw van vader op zoon wordt voortgezet. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat begrafenisondernemer Jan Ketelaars in voor de complete verzorging en afhandeling van uitvaartdiensten en alle andere praktische elementen die daarbij komen kijken. Jaarlijks verzorgen wij tientallen uiteenlopende diensten in de omgeving van Sint-Job-in-‘t-Goor. Doorheen de jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Sint-Job-in-‘t-Goor en omstreken een prima reputatie verdiend. In alle soorten uitvaartplechtigheden voor iedere levensopvatting, kunnen wij u bijstaan.

Lees meer

Informeren, begeleiden en verzorgen uitvaartdiensten

Bij verlies van een bemind persoon kan een waardig afscheid troost en steun bieden aan de betrokken familie- en vriendenkring. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in eerste instantie trachten om de familieleden en vrienden zo correct mogelijk van raad en daad te voorzien bij de verzorging van de uitvaartdienst, voor elke levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er heel wat keuzes gemaakt worden, regelingen getroffen worden, enz.. U daarbij zo goed mogelijk bijstaan beschouwen wij als onze hoofdtaak. Als familiebedrijf met een sterke lokale verankering in de regio van Sint-Job-in-‘t-Goor, bieden wij een warme betrokkenheid die nodig is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Bijstaan met raad en daad bij de praktische regelingen

Bij een uitvaart komen heel wat praktische regelingen kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de klant van a tot z bij dat alles van dienst zijn. Onderstaande elementen worden door Begrafenissen Ketelaars met de nodige kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit vanzelfsprekend in goed overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • Bespreken en doornemen van de plechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Het aangeven van het overlijden bij de dienst van de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Het geven van informatie en advies in verband met mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: mooi, nauwgezet en snel geleverd

Ook op het vlak van rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan rouwteksten, rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Begrafenissen Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte termijn uw drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of ‘s avonds kan Begrafenissen Jan Ketelaars tijdig het nodige rouwdrukwerk klaarkrijgen.

Aula en rouwcentrum met de juiste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle in alle rust sereen en waardig afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikt Begrafenissen Jan Ketelaars over een prima uitgeruste aula met plaats voor 65 à 90 mensen om in intieme kring samen met familie en vrienden een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met kisten, urnen en gedenkstenen

De winkel van Begrafenissen Ketelaars biedt een uitgebreide collectie van bloemstukken, urnen, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bezichtigen. U mag altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij begrafenisondernemer Ketelaars terecht voor uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen betreffende de verschillende regelingen van uw uitvaart.