Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Stabroek

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Stabroek

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de buurt van Stabroek een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan honderd jaar generatie op generatie wordt voortgezet. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat begrafenisondernemer Jan Ketelaars in voor de complete verzorging en afhandeling van uitvaartdiensten en alle praktische elementen die daarbij komen kijken. Jaarlijks verzorgen wij tientallen diverse uitvaartplechtigheden in de omgeving van Stabroek. Doorheen de jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Stabroek en omstreken een prima reputatie verdiend. In alle soorten uitvaartplechtigheden voor iedere levensopvatting, kunnen wij u bijstaan.

Lees meer

Verzorgen en begeleiden van uitvaartplechtigheden

Bij verlies van een bemind persoon kan een mooie uitvaartdienst troost bieden aan de betrokken familie- en vriendenkring. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in eerste instantie trachten om de familie en vrienden zo goed mogelijk van raad en daad te voorzien bij de verzorging en afhandeling van de uitvaartplechtigheid, voor elke levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er een groot aantal keuzes gemaakt worden, regelingen getroffen worden, enz.. U daarbij zo goed mogelijk bijstaan en begeleiden zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een sterke lokale verankering in de regio van Stabroek, bieden wij een warme betrokkenheid die onmisbaar is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Bijstaan met raad en daad bij de praktische regelingen

Bij een uitvaart komen zeer veel praktische regelingen kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de klant van a tot z bij dat alles van dienst zijn. Onderstaande elementen worden door ons ervaren familiebedrijf met kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit alles vanzelfsprekend in nauw overleg met de betrokkenen:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • Bespreken en doornemen van de plechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Het reserveren van de rouwmaaltijd, bloemen voorzien.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Aangifte van overlijden bij de dienst van de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Advies en informatie verstrekken ivm. pensioen, mutualiteit,..

Rouwdrukwerk: snel en foutloos

Ook wat betreft het rouwdrukwerk kan Begrafenissen Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan rouwteksten, rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Begrafenissen Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte tijd het drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kunnen wij tijdig het nodige rouwdrukwerk afkrijgen.

Aula en rouwcentrum met gepaste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle rust sereen afscheid te kunnen nemen. Voorts beschikt Begrafenissen Jan Ketelaars over een prima uitgeruste aula met plaats voor 65 à 90 mensen om in intieme kring samen met familie en vrienden een afscheidsplechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met bloemstukken, urnen, kisten, rouwjuwelen en gedenkstenen

Onze winkel biedt een ruime collectie aan bloemstukken, urnen, mini-urnen, rouwjuwelen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bezichtigen. U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars ook terecht voor uitvaartverzekeringen, het laten opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen betreffende de regelingen van de uitvaart.