Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Wijnegem

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: familiezaak in de regio Wijnegem

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Wijnegem een ervaren uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw van vader op zoon wordt overgedragen. Met kennis van zaken staat begrafenisondernemer Jan Ketelaars in voor de complete verzorging van uitvaarten en alle praktische zaken die daarbij komen kijken. Op jaarbasis begeleiden wij talloze uiteenlopende diensten in de omgeving van Wijnegem. Doorheen de jaren heeft Jan Ketelaars in Wijnegem en omstreken een prima reputatie verdiend. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Informeren, begeleiden en verzorgen uitvaartplechtigheden

Bij verlies van een bemind persoon kan een mooie uitvaartdienst troost geven aan de betrokken familie- en vriendenkring. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in eerste instantie nastreven om de familie en vrienden zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden bij de verzorging van de uitvaartplechtigheid, voor elke levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er een groot aantal beslissingen genomen worden, praktische regelingen getroffen worden, enz.. U daarbij zo goed mogelijk begeleiden en bijstaan zien wij als onze hoofdtaak. Als familiebedrijf met een grote lokale verankering in de regio van Wijnegem, biedt Begrafenissen Ketelaars een warme en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen veel praktische regelingen kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de klant zo goed mogelijk bij dat alles assisteren. Onderstaande elementen worden door Begrafenissen Ketelaars met met grote nauwgezetheid zo goed mogelijk aangepakt. Dit uiteraard in goed overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen voorzien.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Het aangeven van het overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Het geven van informatie en advies in verband met pensioen, mutualiteit,..

Rouwdrukwerk: snel en foutloos

Ook inzake rouwdrukwerk kan Begrafenissen Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien wij zelf instaan voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte termijn uw drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of ‘s avonds kan Begrafenissen Jan Ketelaars tijdig het vereiste rouwdrukwerk afkrijgen.

Rouwcentrum en aula met gepaste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle sereniteit afscheid te kunnen nemen. Voorts beschikt Begrafenissen Jan Ketelaars over een prima uitgeruste aula met capaciteit voor tussen de 65 en de 90 mensen om in kleine, intieme kring samen met vrienden en familie een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met kisten, urnen en gedenkstenen

De winkel van Begrafenissen Ketelaars biedt een uitgebreide collectie van urnen, bloemstukken, mini-urnen, rouwjuwelen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ook ons groot assortiment van doodskisten bezichtigen. U mag altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij begrafenisondernemer Ketelaars ook terecht voor uitvaartverzekeringen, het laten opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen ivm. de regelingen van de begrafenis.