Jan Ketelaars

Begrafenisonderneming Wuustwezel

Begrafenisonderneming Jan Ketelaars: familiebedrijf in de regio Wuustwezel

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Wuustwezel een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan honderd jaar van vader op zoon wordt voortgezet. Met kennis van zaken staat begrafenisondernemer Jan Ketelaars in voor de complete verzorging en afhandeling van uitvaartplechtigheden en alle andere praktische elementen die moeten gebeuren. Jaarlijks verzorgen wij tientallen diverse uitvaartplechtigheden in de omgeving van Wuustwezel. Doorheen de jaren heeft Jan Ketelaars in Wuustwezel en omstreken een goede reputatie verworven. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Verzorgen en begeleiden van uitvaartdiensten

Bij het verlies van een bemind persoon kan een mooie uitvaartdienst troost geven aan de betrokken familie- en vriendenkring. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars zal in de eerste plaats proberen om de familie en vrienden zo correct mogelijk te informeren en te begeleiden bij de verzorging van de uitvaartdienst, voor iedere levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er heel wat beslissingen genomen worden, praktische regelingen getroffen worden, enz.. U daarin zo goed mogelijk begeleiden en bijstaan zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een grote verankering in de regio van Wuustwezel, bieden wij een warme en begripvolle betrokkenheid die onmisbaar is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen zeer veel praktische regelingen kijken. Begrafenisondernemer Jan Ketelaars zal de klant zo goed mogelijk op alle mogelijke manieren van dienst zijn. De volgende zaken worden door ons ervaren familiebedrijf met met grote nauwgezetheid zo goed mogelijk doorlopen. Dit alles vanzelfsprekend in nauw overleg met de betrokkenen:

  • De overbrenging, verzorging en het opbaren in het rouwcentrum.
  • Bespreken en doornemen van de plechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Aangifte van overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Het geven van informatie en advies in verband met mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: mooi, nauwgezet en snel geleverd

Ook op het vlak van rouwdrukwerk kan Begrafenissen Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien wij zelf instaan voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte tijd het drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kunnen wij tijdig het nodige drukwerk afkrijgen.

Aula en rouwcentrum met gepaste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle sereniteit afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikken wij over een prima uitgeruste aula met capaciteit voor 65 à 90 personen om in intieme kring samen met familie en vrienden een afscheidsplechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met kisten, urnen en gedenkstenen

De winkel van Begrafenissen Ketelaars biedt een uitgebreide collectie aan bloemstukken, urnen, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bezichtigen. U mag altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast de praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars ook terecht voor uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen betreffende de regelingen van uw begrafenisdienst.