Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Brasschaat

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Brasschaat

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Brasschaat een ervaren uitvaartbedrijf dat al meer dan honderd jaar van vader op zoon wordt overgedragen. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat Begrafenissen Jan Ketelaars in voor de complete verzorging van uitvaarten en alle praktische elementen die moeten gebeuren. Jaarlijks verzorgen wij tientallen uiteenlopende uitvaartplechtigheden in de omgeving van Brasschaat. In de loop der jaren heeft Jan Ketelaars in Brasschaat en omstreken een prima reputatie verdiend. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Verzorgen en begeleiden van uitvaartplechtigheden

Bij het verlies van een bemind persoon kan een waardig afscheid steun bieden aan de betrokken familie- en vriendenkring. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in eerste instantie trachten om de familie en vrienden zo correct en volledig mogelijk te informeren en te begeleiden bij de verzorging van de uitvaart, voor elke levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er heel wat keuzes gemaakt worden, regelingen getroffen worden, enzovoort. U daarbij zo goed mogelijk begeleiden zien wij als onze hoofdtaak. Als familiebedrijf met een sterke verankering in de regio van Brasschaat, biedt Uitvaartcentrum Ketelaars een begripvolle betrokkenheid die onmisbaar is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een begrafenis komen heel wat praktische regelingen kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de klant van a tot z op alle mogelijke manieren assisteren. De volgende zaken worden door Begrafenissen Ketelaars met met grote nauwgezetheid zo goed mogelijk aangepakt. Dit alles uiteraard in goed overleg met de klant:

  • De overbrenging, verzorging en het opbaren in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Het reserveren van de rouwmaaltijd, bloemen voorzien.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Het aangeven van het overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Het geven van informatie en advies in verband met mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: snel en foutloos

Ook op het vlak van rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte tijd uw drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kunnen wij tijdig het nodige rouwdrukwerk klaarkrijgen.

Rouwcentrum en aula met gepaste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle in alle rust sereen en waardig afscheid te kunnen nemen. Voorts beschikken wij over een moderne aula met capaciteit voor tussen de 65 en de 90 personen om in intieme kring samen met familie en vrienden een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met urnen, kisten en gedenkstenen

De winkel van Jan Ketelaars biedt een uitgebreide collectie van urnen, bloemstukken, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bekijken. U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij Uitvaartcentrum Ketelaars ook terecht voor uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen betreffende de regelingen van uw begrafenisdienst.