Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Kalmthout

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Kalmthout

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de buurt van Kalmthout een ervaren uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw van vader op zoon wordt overgedragen. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat Uitvaartcentrum Jan Ketelaars in voor de complete verzorging van uitvaartdiensten en alle andere praktische elementen die daarbij komen kijken. Op jaarbasis begeleiden wij talloze mooie uitvaartplechtigheden in de omgeving van Kalmthout. In de loop der jaren heeft Jan Ketelaars in Kalmthout en omstreken een goede reputatie verdiend. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Informeren, verzorgen, begeleiden uitvaartdiensten

Bij het verlies van een geliefd persoon kan een mooie uitvaartdienst troost verlenen aan de betrokken familie/vrienden. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in de eerste plaats trachten om de familie en vrienden zo correct mogelijk van dienst te zijn bij de verzorging en afhandeling van de uitvaart, voor elke levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er heel wat keuzes gemaakt worden, praktische regelingen getroffen worden, enzovoort. U daarbij zo goed mogelijk begeleiden zien wij als onze hoofdtaak. Als familiebedrijf met een grote lokale verankering in de regio van Kalmthout, biedt Uitvaartcentrum Ketelaars een begripvolle betrokkenheid die onmisbaar is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Bijstaan met raad en daad bij de praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen veel praktische zaken kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de klant zo goed mogelijk bij dat alles van dienst zijn. De volgende zaken worden door ons ervaren familiebedrijf met met grote nauwgezetheid zo goed mogelijk aangepakt. Dit alles uiteraard in nauw overleg met de betrokkenen:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • Bespreken en doornemen van de plechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen voorzien.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Aangifte van overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Advies en informatie verstrekken in verband met pensioen, mutualiteit,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook inzake rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte tijd uw drukwerk leveren. Zelfs in het weekend of in de avond kunnen wij tijdig het nodige rouwdrukwerk afkrijgen.

Rouwcentrum en aula met de juiste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle sereniteit afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikt Uitvaartcentrum Jan Ketelaars over een prima uitgeruste aula met capaciteit voor 65 à 90 mensen om in kleine, intieme kring samen met familie en vrienden een afscheidsplechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met kisten, urnen en gedenkstenen

De winkel van Jan Ketelaars biedt een uitgebreide keuze aan bloemstukken, urnen, mini-urnen, rouwjuwelen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ook ons groot assortiment van doodskisten bezichtigen. U mag altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast de praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars terecht voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen aangaande de regelingen van uw uitvaart.