Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Merksem

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Merksem

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Merksem een gereputeerd familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar van vader op zoon wordt overgedragen. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat Uitvaartcentrum Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging en afhandeling van uitvaarten en alle praktische elementen die moeten gebeuren. Jaarlijks verzorgen wij tientallen mooie uitvaartplechtigheden in de omgeving van Merksem. Doorheen de jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Merksem en omstreken een sterke reputatie verworven. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Begeleiden en verzorgen van uitvaartplechtigheden

Bij verlies van een bemind persoon kan een waardige afscheidsplechtigheid troost en steun verlenen aan de betrokken familie- en vriendenkring. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in de eerste plaats trachten om de familieleden en vrienden zo correct mogelijk te informeren en te begeleiden bij de verzorging van de uitvaartdienst, voor elke levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er heel wat beslissingen genomen worden, regelingen getroffen worden, enz.. U daarin zo goed mogelijk bijstaan zien wij als onze hoofdtaak. Als familiebedrijf met een grote lokale verankering in de regio van Merksem, bieden wij een warme en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Bijstaan met raad en daad bij de praktische regelingen

Bij een uitvaart komen heel wat praktische regelingen kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de klant zo goed mogelijk bij dat alles van dienst zijn. De volgende zaken worden door Begrafenissen Ketelaars met met grote nauwgezetheid zo goed mogelijk aangepakt. Dit alles uiteraard in goed overleg met de betrokkenen:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Aangifte van overlijden bij de dienst van de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Advies en informatie verstrekken in verband met mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook inzake rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rouwteksten, rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien wij zelf instaan voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte termijn het drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kunnen wij zeer snel het nodige drukwerk afkrijgen.

Aula en rouwcentrum met de juiste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle in alle rust sereen en waardig afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikt Uitvaartcentrum Jan Ketelaars over een moderne aula met capaciteit voor 65 à 90 personen om in intieme kring samen met vrienden en familie een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met bloemstukken, urnen, kisten, rouwjuwelen en gedenkstenen

De winkel van Jan Ketelaars biedt een ruime keuze aan urnen, bloemstukken, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bekijken. U mag altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars ook terecht voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen betreffende de verschillende regelingen van de begrafenis.