Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Noord-Antwerpen

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: familiezaak in de regio Noord-Antwerpen

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Noord-Antwerpen een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw van vader op zoon wordt voortgezet. Met kennis van zaken staat Uitvaartcentrum Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging en afhandeling van uitvaartdiensten en alle praktische elementen die daarbij komen kijken. Jaarlijks verzorgen wij tientallen uiteenlopende uitvaartplechtigheden in de omgeving van Noord-Antwerpen. In de loop der jaren heeft Jan Ketelaars in Noord-Antwerpen en omstreken een goede reputatie verdiend. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Begeleiden en verzorgen van uitvaartplechtigheden

Bij een verlies van een geliefd persoon kan een mooie uitvaartdienst troost en steun bieden aan de betrokken familie- en vriendenkring. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in eerste instantie proberen om de familie en vrienden zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden bij de verzorging van de uitvaartdienst, voor iedere levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er heel wat beslissingen genomen worden, praktische regelingen getroffen worden, enzovoort. U daarin zo goed mogelijk bijstaan beschouwen wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een grote lokale verankering in de regio van Noord-Antwerpen, bieden wij een warme betrokkenheid die onmisbaar is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een begrafenis komen zeer veel praktische zaken kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de betrokkenen zo goed mogelijk bij dat alles assisteren. De volgende zaken worden door ons ervaren familiebedrijf met kennis van zaken zo goed mogelijk doorlopen. Dit alles vanzelfsprekend in nauw overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen voorzien.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Aangifte van overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Advies en informatie verstrekken ivm. pensioen, mutualiteit,..

Rouwdrukwerk: mooi, nauwgezet en snel geleverd

Ook inzake rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte termijn uw drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kunnen wij tijdig het vereiste rouwdrukwerk afkrijgen.

Rouwcentrum en aula met de juiste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle sereniteit afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikt Uitvaartcentrum Jan Ketelaars over een eigentijdse aula met capaciteit voor tussen de 65 en de 90 mensen om in kleine, intieme kring samen met vrienden en familie een afscheidsplechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met urnen, rouwjuwelen en gedenkstenen

Onze winkel biedt een ruime keuze aan bloemstukken, urnen, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bekijken. U mag altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars ook terecht voor uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen ivm. de verschillende regelingen van de begrafenisdienst.