Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Schilde

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: familiebedrijf in de regio Schilde

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Schilde een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw van vader op zoon wordt voortgezet. Met kennis van zaken staat Begrafenissen Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging en afhandeling van uitvaarten en alle andere praktische elementen die daarbij komen kijken. Jaarlijks verzorgen wij tientallen diverse diensten in de omgeving van Schilde. Doorheen de jaren heeft Jan Ketelaars in Schilde en omstreken een sterke reputatie verdiend. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Verzorgen en begeleiden van uitvaartdiensten

Bij verlies van een geliefd persoon kan een waardig afscheid troost en steun bieden aan de betrokken familie- en vriendenkring. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in eerste instantie nastreven om de familie en vrienden zo correct en volledig mogelijk van raad en daad te voorzien bij de verzorging van de uitvaartplechtigheid, voor iedere levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er een groot aantal beslissingen genomen worden, praktische regelingen getroffen worden, enz.. U daarbij zo goed mogelijk bijstaan en begeleiden zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een grote verankering in de regio van Schilde, biedt Uitvaartcentrum Ketelaars een warme en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Bijstaan met raad en daad bij de praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen zeer veel praktische zaken kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de klant van a tot z bij dat alles van dienst zijn. Onderstaande elementen worden door ons ervaren familiebedrijf met met grote nauwgezetheid zo goed mogelijk doorlopen. Dit alles vanzelfsprekend in nauw overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • Bespreken en doornemen van de plechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Aangifte van overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Het geven van informatie en advies ivm. mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook wat betreft het rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte termijn het drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kan Begrafenissen Jan Ketelaars tijdig het nodige drukwerk klaarkrijgen.

Rouwcentrum en aula met de juiste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle rust sereen afscheid te kunnen nemen. Voorts beschikt Uitvaartcentrum Jan Ketelaars over een moderne aula met capaciteit voor 65 à 90 personen om in intieme kring samen met vrienden en familie een afscheidsplechtigheid bij te wonen. De goede bereikbaarheid van het rouwcentrum, is daarbij een extra troef.

Winkel met rouwjuwelen, kisten, urnen en gedenkstenen

De winkel van Jan Ketelaars biedt een ruime keuze aan bloemstukken, urnen, mini-urnen, rouwjuwelen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bekijken. U kunt altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast de praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars ook terecht voor uitvaartverzekeringen, het laten opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen in verband met de verschillende regelingen van de begrafenisdienst.