Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Schoten

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: familiezaak in de regio Schoten

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de buurt van Schoten een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw generatie op generatie wordt overgedragen. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat Begrafenissen Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging van uitvaarten en alle praktische elementen die daarbij komen kijken. Jaarlijks verzorgen wij tientallen mooie uitvaartplechtigheden in de omgeving van Schoten. Doorheen de jaren heeft Jan Ketelaars in Schoten en omstreken een sterke reputatie verdiend. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Informeren, begeleiden en verzorgen uitvaartdiensten

Bij een verlies van een geliefd persoon kan een mooie uitvaartdienst troost en steun bieden aan de betrokken familie- en vriendenkring. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in de eerste plaats proberen om de familie en vrienden zo correct en volledig mogelijk van raad en daad te voorzien bij de verzorging van de uitvaart, voor elke levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er heel wat keuzes gemaakt worden, praktische regelingen getroffen worden, enzovoort. U daarin zo goed mogelijk begeleiden zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een grote lokale verankering in de regio van Schoten, bieden wij een warme en begripvolle betrokkenheid die onmisbaar is om dit moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een begrafenis komen heel wat praktische regelingen kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de betrokkenen zo goed mogelijk op alle mogelijke manieren assisteren. Volgende punten worden door ons ervaren familiebedrijf met kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit uiteraard in goed overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Het reserveren van de rouwmaaltijd, bloemen.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Het aangeven van het overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Advies en informatie verstrekken ivm. mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook op het vlak van rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte termijn uw drukwerk leveren. Zelfs in het weekend of in de avond kunnen wij tijdig het vereiste rouwdrukwerk klaarkrijgen.

Rouwcentrum en aula met de juiste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle in alle rust sereen en waardig afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikt Uitvaartcentrum Jan Ketelaars over een moderne aula met capaciteit voor 65 à 90 mensen om in intieme kring samen met familie en vrienden een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met urnen, kisten en gedenkstenen

De winkel van Jan Ketelaars biedt een ruime collectie aan bloemstukken, urnen, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ook ons groot assortiment van doodskisten bezichtigen. U kunt altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast de praktische regelingen kunt u bij Uitvaartcentrum Ketelaars ook terecht voor uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen ivm. de verschillende regelingen van de begrafenisdienst.