Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Sint-Job-in-‘t-Goor

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Sint-Job-in-‘t-Goor

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de buurt van Sint-Job-in-‘t-Goor een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw van vader op zoon wordt voortgezet. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat Begrafenissen Jan Ketelaars in voor de complete verzorging van uitvaartdiensten en alle andere praktische elementen die daarbij komen kijken. Jaarlijks verzorgen wij tientallen uiteenlopende uitvaartplechtigheden in de omgeving van Sint-Job-in-‘t-Goor. Doorheen de jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Sint-Job-in-‘t-Goor en omstreken een sterke reputatie opgebouwd. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Informeren, verzorgen, begeleiden uitvaartplechtigheden

Bij het verlies van een bemind persoon kan een mooie uitvaartdienst steun en troost bieden aan de betrokken familie/vrienden. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in de eerste plaats nastreven om de familie en vrienden zo correct en volledig mogelijk te informeren en te begeleiden bij de verzorging van de uitvaart, voor iedere levensopvatting. In deze moeilijke periode moeten er een groot aantal keuzes gemaakt worden, regelingen getroffen worden, enz.. U daarin zo goed mogelijk begeleiden zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een sterke lokale verankering in de regio van Sint-Job-in-‘t-Goor, bieden wij een warme en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen veel praktische zaken kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de betrokkenen zo goed mogelijk bij dat alles assisteren. Onderstaande elementen worden door ons ervaren familiebedrijf met met grote nauwgezetheid zo goed mogelijk doorlopen. Dit alles vanzelfsprekend in nauw overleg met de betrokkenen:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Het reserveren van de rouwmaaltijd, bloemen.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Aangifte van overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Advies en informatie verstrekken ivm. mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook inzake rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan rouwteksten, rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op bijzonder korte termijn uw drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of ‘s avonds kan Begrafenissen Jan Ketelaars tijdig het vereiste rouwdrukwerk klaarkrijgen.

Aula en rouwcentrum met gepaste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle sereniteit afscheid te kunnen nemen. Voorts beschikken wij over een moderne aula met capaciteit voor tussen de 65 en de 90 personen om in kleine, intieme kring samen met vrienden en familie een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met urnen, rouwjuwelen en gedenkstenen

De winkel van Jan Ketelaars biedt een ruime keuze van bloemstukken, urnen, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In de toonzaal kunt u ons zeer ruime assortiment van doodskisten bezichtigen. U mag altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij Begrafenissen Ketelaars ook terecht voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen, het laten opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen ivm. de regelingen van de begrafenisdienst.