Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Stabroek

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: familiezaak in de regio Stabroek

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Stabroek een ervaren familiebedrijf dat al meer dan een eeuw generatie op generatie wordt overgedragen. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat Uitvaartcentrum Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging van uitvaarten en alle praktische elementen die moeten gebeuren. Jaarlijks verzorgen wij tientallen uiteenlopende diensten in de omgeving van Stabroek. In de loop der jaren heeft Jan Ketelaars in Stabroek en omstreken een goede reputatie verworven. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Informeren, begeleiden en verzorgen uitvaartdiensten

Bij verlies van een bemind persoon kan een waardige afscheidsplechtigheid steun en troost verlenen aan de betrokken familie/vrienden. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in de eerste plaats trachten om de familieleden en vrienden zo correct en volledig mogelijk van raad en daad te voorzien bij de verzorging van de uitvaart, voor iedere levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er heel wat keuzes gemaakt worden, praktische regelingen getroffen worden, enz.. U daarbij zo goed mogelijk bijstaan en begeleiden zien wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een sterke lokale verankering in de regio van Stabroek, biedt Uitvaartcentrum Ketelaars een begripvolle betrokkenheid die onmisbaar is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen veel praktische regelingen kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de klant zo goed mogelijk op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Volgende punten worden door Begrafenissen Ketelaars met de nodige kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit uiteraard in goed overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • De bespreking van de volledige afscheidsplechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Reservatie van rouwmaaltijd, bloemen.
  • De rouwadvertentie in de media.
  • Aangifte van overlijden bij de dienst van de Burgerlijke Stand.
  • Het verzorgen van de uitvaartdienst.
  • Advies en informatie verstrekken ivm. mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: snel en foutloos

Ook op het vlak van rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars veel voor u betekenen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien wij zelf instaan voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte termijn uw drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of in de avond kan Begrafenissen Jan Ketelaars tijdig het nodige rouwdrukwerk klaarkrijgen.

Rouwcentrum en aula met gepaste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt het rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle in alle rust sereen en waardig afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikken wij over een moderne aula met capaciteit voor tussen de 65 en de 90 personen om in kleine, intieme kring samen met vrienden en familie een plechtigheid bij te wonen. De goede bereikbaarheid van het rouwcentrum, is daarbij een extra troef.

Winkel met kisten, urnen en gedenkstenen

De winkel van Jan Ketelaars biedt een ruime collectie aan bloemstukken, urnen, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ook ons groot assortiment van doodskisten bekijken. U kunt altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij Uitvaartcentrum Ketelaars ook terecht voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen, het laten opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen aangaande de regelingen van uw begrafenisdienst.