Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Wijnegem

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Wijnegem

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de buurt van Wijnegem een ervaren uitvaartbedrijf dat al meer dan een eeuw generatie op generatie wordt voortgezet. Met kennis van zaken staat Uitvaartcentrum Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging en afhandeling van uitvaartplechtigheden en alle andere praktische zaken die moeten gebeuren. Jaarlijks verzorgen wij tientallen diverse uitvaartplechtigheden in de omgeving van Wijnegem. In de loop der jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Wijnegem en omstreken een goede reputatie verworven. In alle soorten uitvaartplechtigheden voor iedere levensopvatting, kunnen wij u bijstaan.

Lees meer

Verzorgen en begeleiden van uitvaartdiensten

Bij een verlies van een geliefd persoon kan een waardige afscheidsplechtigheid troost geven aan de betrokken familie- en vriendenkring. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in de eerste plaats proberen om de familie en vrienden zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden bij de verzorging van de uitvaartplechtigheid, voor iedere levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er heel wat beslissingen genomen worden, regelingen getroffen worden, enz.. U daarin zo goed mogelijk bijstaan zien wij als onze hoofdtaak. Als familiebedrijf met een grote lokale verankering in de regio van Wijnegem, bieden wij een oprechte en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen zeer veel praktische zaken kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de betrokkenen van a tot z bij dat alles assisteren. Onderstaande elementen worden door ons ervaren familiebedrijf met kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit alles vanzelfsprekend in goed overleg met de klant:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • Bespreken en doornemen van de plechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie van Kapellen, Ekeren, Mariaburg,… of morele consulent, crematorium, begraafplaats.
  • Het reserveren van de rouwmaaltijd, bloemen.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Het aangeven van het overlijden op de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Het geven van informatie en advies in verband met pensioen, mutualiteit,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook inzake rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan rouwteksten, rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte tijd uw drukwerk leveren. Zelfs tijdens de weekends of ‘s avonds kan Begrafenissen Jan Ketelaars zeer snel het vereiste drukwerk afkrijgen.

Rouwcentrum en aula met gepaste sfeer

Om op een toepasselijke manier een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle rust sereen afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikken wij over een prima uitgeruste aula met capaciteit voor tussen de 65 en de 90 personen om in intieme kring samen met vrienden en familie een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met urnen, kisten en gedenkstenen

Onze winkel biedt een uitgebreide keuze van urnen, bloemstukken, mini-urnen, rouwjuwelen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ook ons groot assortiment van doodskisten bekijken. U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen

Naast de praktische regelingen kunt u bij Uitvaartcentrum Ketelaars ook terecht voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen aangaande de verschillende regelingen van de begrafenis.