Jan Ketelaars

Uitvaartcentrum Wuustwezel

Uitvaartcentrum Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in de regio Wuustwezel

Begrafenissen Jan Ketelaars is in de regio van Wuustwezel een gereputeerd uitvaartbedrijf dat al meer dan honderd jaar van vader op zoon wordt overgedragen. Voorzien van alle vereiste stielkennis staat Uitvaartcentrum Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging en afhandeling van uitvaartplechtigheden en alle praktische elementen die daarbij komen kijken. Op jaarbasis begeleiden wij talloze uiteenlopende uitvaartplechtigheden in de omgeving van Wuustwezel. In de loop der jaren heeft begrafenisondernemer Jan Ketelaars in Wuustwezel en omstreken een prima reputatie verworven. Wij kunnen u bijstaan in alle soorten uitvaartdiensten voor alle verschillende levensopvattingen.

Lees meer

Informeren, begeleiden en verzorgen uitvaartplechtigheden

Bij verlies van een bemind persoon kan een mooie uitvaartdienst troost en steun verlenen aan de betrokken familie/vrienden. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal in eerste instantie trachten om de familieleden en vrienden zo correct en volledig mogelijk van dienst te zijn bij de verzorging en afhandeling van de uitvaartplechtigheid, voor iedere levensbeschouwing. In deze moeilijke periode moeten er een groot aantal beslissingen genomen worden, praktische regelingen getroffen worden, enz.. U daarin zo goed mogelijk begeleiden en bijstaan beschouwen wij als onze kerntaak. Als familiebedrijf met een sterke verankering in de regio van Wuustwezel, biedt Uitvaartcentrum Ketelaars een warme en begripvolle betrokkenheid die nodig is om dit vaak moeilijke proces te doorlopen.

Praktische regelingen

Bij een uitvaartplechtigheid komen heel wat praktische regelingen kijken. Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zal de klant zo goed mogelijk op alle mogelijke manieren assisteren. De volgende zaken worden door Begrafenissen Ketelaars met kennis van zaken zo goed mogelijk aangepakt. Dit alles uiteraard in goed overleg met de betrokkenen:

  • Overbrenging, verzorging en opberging in het rouwcentrum.
  • Bespreken en doornemen van de plechtigheid.
  • Afspraken maken met de parochie of morele consulent, begraafplaats, crematorium.
  • Het reserveren van de rouwmaaltijd, bloemen voorzien.
  • Rouwadvertentie in de pers.
  • Het aangeven van het overlijden bij de dienst van de Burgerlijke Stand.
  • Verzorging van de uitvaartplechtigheid.
  • Het geven van informatie en advies in verband met mutualiteit, pensioen,..

Rouwdrukwerk: foutloos en snel

Ook wat betreft het rouwdrukwerk kan Jan Ketelaars u van dienst zijn. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan rouwbrieven, rouwprentjes met of zonder foto en koffiekaartjes. Aangezien Uitvaartcentrum Jan Ketelaars zelf instaat voor het drukwerk kunnen wij op zeer korte tijd het drukwerk leveren. Zelfs in het weekend of ‘s avonds kan Begrafenissen Jan Ketelaars tijdig het vereiste rouwdrukwerk klaarkrijgen.

Rouwcentrum en aula met gepaste sfeer

Om op gepaste wijze een laatste eerbetoon te voorzien biedt ons rouwcentrum in Kapellen een warme sfeer om in alle sereniteit afscheid te kunnen nemen. Daarnaast beschikken wij over een prima uitgeruste aula met capaciteit voor tussen de 65 en de 90 personen om in kleine, intieme kring samen met vrienden en familie een plechtigheid bij te wonen. Onze goede bereikbaarheid, is daarbij een extra troef.

Winkel met rouwjuwelen, kisten, urnen en gedenkstenen

De winkel van Jan Ketelaars biedt een ruime keuze aan urnen, bloemstukken, rouwjuwelen, mini-urnen, gedenkstenen. In onze toonzaal kunt u ook ons groot assortiment van doodskisten bekijken. U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze winkel in Kapellen in de Guyotlei.

Uitvaartverzekeringen op maat

Naast bovenstaande praktische regelingen kunt u bij Uitvaartcentrum Ketelaars ook terecht voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen, het opstellen van uitvaartcontracten en het neerleggen van al uw persoonlijke wensen ivm. de verschillende regelingen van de begrafenisdienst.